Home Trouwambtenaar Contact Gastenboek
Troubadour Home Troubadour Home

Ik ben niet de doorsnee trouwambtenaar, want juist  mijn eigen klank maakt de melodie van de de plechtigheid. Deze is met karakter! Wil je daarmee kennismaken kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik neem er graag de tijd voor en geloof me, het is altijd fijn. Meemaken is immers de beste garantie! En, als trouwambtenaar op locatie kom ik vrijwel overal.

Troubadour Home Foto: Shanna Jongkind
Troubadour Boudewijn Hansen - Gastenboek Troubadour Home

Beste Boudewijn,

"All you need is love" was het centrale thema van onze bruiloft in Wijk bij Duurstede. Wij trouwden niet alleen, maar emigreerden die nacht ook naar Kreta. Naast jouw persoonlijke woorden als ambtenaar van de burgerlijke stand heb je die avond bovendien in jouw rol als troubadour voor ons en onze gasten gezongen. Dat je ons ontroerde, kun je zien aan de foto, waar wij naar jou luisteren.

Voor iedereen die voor zijn bruiloft de woorden 'intiem, romantisch en persoonlijk' belangrijk vindt, hebben wij maar een advies: "All you need is Boudewijn".

Liefs van Anna en GijsRomantisch gezongen lied Trouwt & Zingt Voltrekt huwelijken De romantiek Over liefde All you need is love Spreker, zanger Foto: The Wedding Couple Foto: The Wedding Couple LaLuz fotografie LaLuz fotografie Foto: Lucas Winkel Foto:Bas Weetink Foto: Lucas Winkel
Video: Motion weddingsMeer reacties in mijn gastenboek ►►LichtLiefdeKlank

Trouwbadour PDF folder ►►

op locatie