Trouwen & Ceremoniën anker
1 2

Licht - Liefde & klank


Drie kleine woorden, duizend betekenissen. Op de bruiloft zijn het muziek, liefde en tederheid. Een omarming van mooie teksten, klanken en melodieën. Het is communiceren op diepere lagen. Zo krijgt de trouwplechtigheid een eigen klank. Als vrolijke ontvangst van de gasten, een romantisch lied na het jawoord en dwarrelende nootjes bij bruidstaart en receptie.


De deuren van de trouwzaal zwaaien open. Liefde en klank zijn werkelijkheid geworden. Duiven worden losgelaten, ballonnen kleuren de lucht, de bruidstaart wacht. Er wordt gekust, gefeliciteerd en in een bruisende vrolijkheid dwarrelen muzikale nootjes. Gevoel wordt gedeeld en geluk is het woord.
Trouwambtenaar

Als beëdigd trouwambtenaar maak ik het mooiste moment tastbaar in de juiste woorden. Die innerlijke beleving vertaal ik naar dat bijzondere ogenblik van jawoord en ringen. Gesproken of bezongen in een persoonlijke toespraak waarin het hart doorklinkt.

Vele malen zong ik een romantisch lied tijdens het mooiste moment. Nu voltrek ik zelf huwelijken. Met Wijk bij Duurstede, dat prachtige oude stadje aan de Rijn en Lek als uniek decor. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, want er is meer…

2 de klank vormt Trouwambtenaar Waarin hart Voor Ceremoniën 3

Elke bruiloft is een zeer persoonlijke beleving. Het gaat per slot van rekening om jullie mooiste dag, en daarom voor mij reden om er veel tijd in te steken. Hoewel ik al meer dan duizend keer de trouwzaal heb betreden, vind ik het altijd weer fijn om er helemaal voor te gaan. Niet routinematig, maar echt van hart tot hart. Daarom ook de uitnodiging bij mij thuis.

3

Een stem die je raakt

Liefde als kracht is mijn boodschap. Deze scheppende kracht is immers zo groots en toch ook zo dichtbij dat het voor mij een uitdaging is om er over te zingen en boeiend te vertellen. Mooie teksten en gevoelig gitaarspel ondersteunen dit geheel. Het raakt de harten en baant zich een weg naar diepere lagen.

Het is voor de echt ceremoniële momenten zoals afscheid, doop of een speciale persoonlijke wens. Dan schrijf ik graag een passende tekst, lied of gedicht.
2 3 Puur Licht, trial Voor Jou, trial Op alle wind. Cd Dijken 1995 1 1
Troubadour Boudewijn  Een stem  Audio & Video In Concert Contact  Home
Troubadour Home

Social media

Boudewijn Hansen

Troubadour - Sneldichter - Stadsgids - Trouwambtenaar Home Contact