Een stem die je raakt en harten verbindt.

Licht, liefde en klank. Drie kleine woorden vormen  de basis van zijn leven. In lied, gedicht, tekst en gesproken woord. Altijd zoekt hij weer naar de kern. Zijn warme geschoolde stem weet  harten te verbinden en liefde te bezingen. Teder, eigen en spiritueel. Al ruim dertig jaar professioneel.

Beëdigd trouwambtenaarBezingt het mooiste moment

Liefde als licht is mijn boodschap. Deze scheppende kracht is immers zo groots en toch ook zo dichtbij dat het voor mij een uitdaging is om er op een boeiende wijze over te zingen en te vertellen. Mooie teksten, zang en gevoelig gitaarspel ondersteunen dit pakkende verhaal. Het raakt de harten en baant zich een weg naar diepere lagen.

Boudewijn heeft al vele bruidsparen romantisch toegezongen. Sinds enige jaren voltrekt hijzelf ook huwelijken waarbij zijn mooie warme stem  in woord en lied harten weet te verbinden. Exclusief is het juiste woord. Vanuit Wijk bij Duurstede als standplaats komt hij overal.


Je huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar die ook prachtig kan zingen. Zo klinkt een stem die je raakt. Boudewijn Hansen Wijma weet als geen ander dit bijzondere moment tastbaar te maken in de juiste woorden, gevoel en klank. Gesproken en/of gezongen maakt hij de trouwplechtigheid onvergetelijk. Het is puur, romantisch en persoonlijk. Ook bijzonder als alternatief voor een kerkelijk huwelijk.Wij hebben zo genoten van jouw als trouwambtenaar, maar ook van alle voorpret. Bijzondere gesprekken bij de caravan! Dat vergeten wij echt nooit meer. Jullie hebben een waanzinnige indruk op ons gemaakt. Alle bruidsparen die door jou nog getrouwd mogen worden Boudewijn boffen maar. Je weet de dag een hele bijzondere draai te geven. Onze verkorte versie van de dag op film galmen de woorden van jou erdoor! Elke keer weer raakt ons dat.

Troubadour de l'Amour Trouwambtenaar Theater Stadsgids Contact  Home
Troubadour de l’Amour Zingt - Vertelt - Trouwt - Spreekt - Dicht - Schrijft Home
Gastenboek