Je huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar die ook prachtig kan zingen. Zo klinkt een stem die je raakt.

Boudewijn Hansen weet als geen ander dit bijzondere moment tastbaar te maken in de juiste woorden, gevoel en klank. Gesproken en/of gezongen maakt hij de trouwplechtigheid onvergetelijk. Het is puur, romantisch en persoonlijk.

Ook bijzonder als alternatief voor een kerkelijk huwelijk.


Maak een vrijblijvende afspraak, want ookLicht, liefde en klank. Drie kleine woorden vormen  de basis van zijn leven. In lied, gedicht, tekst en gesproken woord. Altijd zoekt hij weer naar de kern. Zijn warme geschoolde stem weet  harten te verbinden en liefde te bezingen. Teder, eigen en spiritueel. Al ruim dertig jaar professioneel.

Liefde als licht is mijn boodschap. Deze scheppende kracht is immers zo groots en toch ook zo dichtbij dat het voor mij een uitdaging is om er op een boeiende wijze over te zingen en te vertellen. Mooie teksten, zang en gevoelig gitaarspel ondersteunen dit pakkende verhaal. Het raakt de harten en baant zich een weg naar diepere lagen.

Blijf in mijn hartBeëdigd trouwambtenaarBezingt het mooiste moment

Boudewijn heeft al vele bruidsparen romantisch toegezongen. Sinds enige jaren voltrekt hijzelf ook huwelijken waarbij zijn mooie warme stem  in woord en lied harten weet te verbinden. Exclusief is het juiste woord. Vanuit Wijk bij Duurstede als standplaats komt hij overal.


Gastenboek/Blog Contact  Partners  Troubadour de l'Amour
Home Partners
Gastenboek Zanger - Trouwambtenaar